Banna

Woodman (woman) hunter

Description:

Utseende
Banna har ett ganska runt och fräknigt ansikte med en bred fyllig mun. Hon har långt rödblont hår, en liten rundaktig näsa, markanta ögonbryn. Hon har något så ovanligt som mycket intensiva isblåa ögon. Hennes kropp är mycket vältränad och hon är mycket stark för att vara kvinna.. Hon är runt 182cm lång och väger 75kg.

Utmärkande personlighetsdrag
Banna är ganska hetlevrad, mycket modig, mycket självsäker, envis.

Uppträdande/personlighet
Banna är en kvick och rapp tjej. Hon älskar att jaga och vara i skogen. Hon gillar att umgås med sina vänner och drar sig inte för att spela dem ett spratt eller två som flera av dem har fått erfara. Hon ha ett hett temperament och kan bli redigt arg, men lika snabbt så kan hon släppa det och gå vidare.Hon är modig, entusiastisk, generös, ärlig, rättvis och ödmjuk. Banna vägrar att ge sig och hatar att förlora. Hon gillar att sjunga och dansa tillsammans med sin syster, Heva och vännen Asha. Hon gillar dikter och musik. Hon avskyr översittarfasoner. Hon hatar allt vad som har med orättvisor att göra.

Bio:

Bakgrund
Banna föddes för 22 är sedan. Hon bor med sin far, mor och yngre syster i Rhosgobel i södra Mörkmården. Hon ingår i byns hird och hennes främsta uppgift där är som spejare. Banna är en mycket god bågskytt och ryttarinna.

Banna träffade Grimfast & Co för inte så längesedan, då hon guidade dem från Rhosgobel till ett hemligt båtläger vid Anduins strand.

Banna

Tales from the Wilderlands Khamul Khamul