Geirmund son of Odd

Ägare av värdshuset Vinterulven

Description:
Bio:

Utseende
Geirmund är 188 cm lång, med en matchvikt på över 120 kg. Han har ett välklippt kastanjebrunt hår som räcker ner till axlarna och ett tjockt välansat skägg som alltid är klanderfritt. Han har pigga bruna ögon som ser det mesta som förekommer på hans och brodern Hamarrs värdshus The Tall Tavern. Hans kinder är stora och rosiga. Han har en väl tilltagen potatisnäsa som get ett fryntligt intryck.

Utmärkande personlighetsdrag
Mycket fåfäng, Mycket generös, pratsam, Mycket positiv.

Uppträdande/personlighet
Geirmund har en positiva attityd till livet. Men det är kanske just detta som har fått honom att välja detta sätt att leva sitt liv. Han är alltid glad och uppmuntrande, då hoppet sviktar finns han där med uppmuntrande ord och sitt orubbliga stöd. Det är svårt att tänka sig att någon skulle kunna tycka illa om Geirmund. Den som dock skulle försöka att dra nytta av hans givmildhet för egen vinning kommer att bli gruvligt besviken. Bara för att Geirmund är positiv och mycket givmild och han gärna ställer upp och hjälper någon i nöd så är han inte tappad bakom en vagn. Han är tydlig och bestämt. Han är inte den som vänder ryggen till, utan han finns kvar som vän. Han ser gott i de flesta personer. Han gillar kläder och gärna färggranna sådana.

Bakgrund
Geirmund föddes 2902 T.Å. och är 44 år gammal. Han är storebror till sin två år yngre broder Hamarr. Tillsammans med sin bror driver han The Tall Tavern som är en av Dale’s populäraste enda värdshus.

Geirmund son of Odd

Tales from the Wilderlands Khamul Khamul