Aldis Olvardsdotter

Ägarinna av Syboden

Description:
Bio:

Utseende
Aldis Olvarsdotter har ett ganska runt ansikte med en bred fyllig mun. Hon har långt mellanblont hår, en rak näsa, tunna ögonbryn. Hon har något så ovanligt som mycket intensiva blålila ögon. Hon har en kurvig kroppsform. Hon är ca 170cm lång och väger runt 70 kg.

Utmärkande personlighetsdrag
Envis, Energisk, Hederlig

Uppträdande/personlighet
Hon är en glad och positiv ung kvinna. När hon inte jobbar i sin lilla shop så gillar hon att svinga en bägare med sina vänner på The Tall Tavern. Sång och dans är två andra stora intressen.

Bakgrund
Hon är uppvuxen utanför Sjöstad men flyttade med sin familj till Dale då Bard proklamerade att återuppbygga den gamla staden. Hon är sömmerska och upplärd av sin mor. Hon öppnade tidigare i år (2946 T.Å.)Syboden där hon jobbar dagarna i ända med att sy upp kläder till alla som önskar att nyttja hennes kompetens.

Aldis är en varmhjärtad, populär och samvetsgrann kvinna. Hon tenderar att göra den andras behov över sina egna. Man upplever att hon har en stark känsla för ansvar och plikt. Hon värderar traditioner och trygghet. Hon är en duktig sagoberättare och älskar att umgås med sina vänner och berättar gärna sagor för stora och små.

Aldis Olvardsdotter

Tales from the Wilderlands Khamul Khamul